3 YEARS CODE at TIFFANY

3 YEARS CODE at TIFFANY

3 YEARS CODE at TIFFANY


26, January, 2013

Искате да танцувате на ролкови кънки или пък под палми посред зима? Щурите идеи са възможни с партитата code. На 26 януари /събота/, в клуб Тифани, от 23.00 ч., лейбълът code ще отпразнува своя трети рожден ден и ще ви вдъхнови за истинско забавление.

Екипът е подготвил свежи, подпалващи сетове, силен вокал и … този път ще позволи на гостите дори да опитат code на вкус. DJ Sono Di Vayo и Stefan Popov, вокалът Валентина Александрова (Val Helix) – това са артистите, които ще поднесат истинско „хаус” изкушение на феновете на клубната музика. Тематични изненади ще допълват палитрата от ведро настроение за вечерта и ще подсказват за предстоящите планове на лейбъла.

Code е марка, който включва в себе си три основни елемента – разнообразие, оригиналност и забавление. Идеята за подобен тип събития на българската клубна сцена, обединява качествената музика, атрактивна хореография и силна визуална подкрепа.

Равносметката от 2012 г. за поредицата тематични партита code включва представянето за първи път на лейбъл парти; трибют на едни от най-емблематичните артисти в световен мащаб, с над 30 участници на сцена; парти на Cacao Beach; Коледно парти; директно излъчване в цял свят. Новата визия на логото бе представена с уникална по рода си 3D мапингинсталация, чиято официална промоция пред широка публика бе именно на code парти.

За три години лейбълът се интегрира в най-утвърдените столични клубове и организира идейни тематични партита. Три години опит, щастливи моменти, много труд и забавление с поредица тематични партита code. Новият сезон „Next level code” подсказва за силната амбиция на екипа да продължи израстването си на ново по-високо ниво.
3 години code на българската клубна сцена

Вечерта, посветена на 3 години code, ще съчетае класика, стил и забавление. Изпълнение на балерината Кристина Чочанова ще бъде специален поздрав за публиката в клуб Тифани на 26 януари /събота/. За първи път поредицата тематични партита ще позволи на присъстващите да опитат code на вкус, благодарение на едноименното вино Code на Domaine Boyar. Освен това от екипа на лейбъла са подготвили цветни изненади и игри.
За музикалното настроение на 33-то тематично парти code ще се погрижат DJ Sono Di Vayo, Stefan Popov и вокалът Валентина Александрова (Val Helix). Sono Di Vayo започва професионалното си развитие преди 14 години и има участия зад пулта заедно с John Creamer, Dani Toro, Phil Romano, Bolivar, The Duchess и др. DJ Stefan Popov е едва на 19 години, като от две се изявява на професионалната сцена и бързо печели симпатиите на клубните фенове. Валентина Александрова (Val Helix) трупа богат професионален опит у нас и в чужбина, в стиловете поп и хаус. Балерината от Националната опера и балет, и лауреат на редица награди Кристина Чочанова се превръща в чаровния и класически цвят на поредицата партита code.
Един от новите проекти на лейбъла code е специалната визия за празничното парти. Лицето от визията е Алейда Георгиева, а фотограф е Яне Голев. За яркото излъчване на младия и талантлив модел се погрижиха коафьорите от студио Scissors Лъчезар Йовов и Андон Стойков и гримьорът Цецо Андреев за Inglot Cosmetics Bulgaria.

За 3 години се провеждат над 30 партита с марка code. На сцената се качват над 100 артиста. Българският лейбъл се интегрира в 15 от най-популярните столични клубове. Началото е на 23 декември 2009 г. в клуб Bedroom с CODE: RED. В началото тематиката на партитата са цветовете – колкото по цветно, толкова по-добре. Тя се развива през CODE: EXPERIENCE до „Next level code”, под чието мото се развива и новият сезон за лейбъла.