4 YEARS CODE at WAKE UP

4 YEARS CODE at WAKE UP

4 YEARS CODE at WAKE UP

23, December, 2013

Поредицата тематични партита code ще отпразнува своята 4-та в столичния клуб Wake Up от 23.00 ч. на 23 декември, понеделник.

Вечерта обещава да е бурна и вдъхновяваща – петима диджеи, вокал, светлинни ефекти и специални изненади за най-верните фенове на организацията. “Wake up and party”, приканва екипът на codе! За музиката ще се погрижат петимата диджеи – Denkata, Vice, Blazh Dimitrov, toKKah, Dirty Bra и сексапилният вокал Валентина Александрова (Val Helix). Аудио-визуални ефекти като за рожден ден и изненади ще допълнят събитието. Публиката ще има шанса да види и чуе най-доброто от code до момента в синтезиран вид.

От своето създаване на 23 декември 2009, code залага на разнообразие и оригиналност в тематичните си партита. Независимо дали се интегрира в най-утвърдените столични клубаве или барове, екипът на code следва линията на актуално музикално оформление и стилни парти елементи. За 4 години на “тематичната сцена code” застават над 150 артисти, като в едно от най-мащабните събития се изявяват над 30 участници. В партитата си code включва пълно аудио-визуално оформление, декори, специални ефекти, дори 3D мапингинсталация. Този сезон code залага на бутикови барове, клубове и ъндърграунд, като запазва в себе си актуалната и стилна визия, утвърдена през годините.

Code “загрява” за рождения си ден с още две събития. На 20 декември (петък) лейбълът е в “Каркасон” (бившият Bar Me), като музиката ще е фънк и диско.
За събота, 21 декември, локацията е бар Backyard, а саундът – фънк, диско, броукън бийтс, афро и буги.