Disco Space at Tobacco Garden Bar

Disco Space at Tobacco Garden Bar

Disco Space at Tobacco Garden Bar28, JULY, 2016

Слънце, пясък и вълни.. Не на плажа, а в Царската лятната градина на Тоbacco Garden Bar с Disco Space. Лято с дъх на море и мохито в центъра на София. Ела и ти, не бъди сам, защото лятото, мохитото и светлините на нощта са за споделяне.
CODE: Entertainment & Dj GOBY те канят на LOVE STORY в Disco Space. Очаква те горещо парти със свеж коктейл, много награди и с музика, изпълнена с чувство, фантазия и мечта. Всичко това на страхотно място в атмосфера с въздействащ саунд и мелодии, които ще танцуваш дълго време след 28 –ми.

Dj Goby: „Публиката казва, че стилът ми е емоционален… Да, ако любовта е тази, в която всички се разгръщаме, тогава съм чувствен. Аз не пускам музика. Диджеят проповядва любов и в нея всички тракове са в компилация, водеща до транс, до емоция, която дълго ще те държи жив. Ремиксираните от мен песни са пълни с мелодии, вокали и преди всичко имат душа. Душата на всеки, който обича.

CODE: Pure Disco & Pure Love… Това е Goby в компилациите, с които ще озвучим партито на 28 юли в Тоbacco Garden Bar. Страст, срещи, отпускане в безвремието на лятото. Вдигаме нивото на щастие в споделено преживяване. Саунд с нов прочит и ремикси на диско музиката от 80-те. Nu Disco и Soulful House Music в свежо пожелаване на парти вечери през цялото лято. Слушаш и забравяш ежедневието. Отпускаш се и мечтаеш, защото лятото си ти.

GOBY започва като DJ в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винили във водещите родни нощни клубове като “Спартакус”, “Червило”, “Вси Светии”, “Примо” и други с ремикси на музика в R&B, Soul, Garage, Disco, House.
След известно прекъсване, от миналата 2015 г. той се завърна и днес разпространява най-доброто от NuDisco и House музиката не само на българската, но и на чуждестранната клубна сцена. Dj GOBY е в екипа на “Spa In Disco” – Spanish underground Disco label. Работи с изпълнители и звукозаписни компании като “Rare Wiri Records”, “Masterworks Music”, “Golden Soul Records”, “Good Stuff Recordings”, “About Disco Records”, “Karmic Power Records”, “James Rod”, “Fran Deeper”, “Rayko”, “VinylAddicted”, “Slync”, “J&M Brothers”, “SanFranDisko”, “Rafael Cancian”, “Lenny Fontana”. Миксовете на GOBY се излъчват и подкрепят от “Dynamic Radio” (Франция), “KNDJ Radio” (Испания), “Groovefinder” (Германия) “SliceoflifeSOL” (Лондон, Ибиса).

Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

DISCO SPACE ти предлага изживяване, в което музиката на GOBY създава вселена, далеч от натовареното градско ежедневие. На 28 юли – четвъртък – ела в двора на царския дворец и сподели вечерта в светлина, изненада, богат избор от коктейли и страхотна музика. Избягай и ела на Disco Space. Едно цяло лято може да се побере в един четвъртък, когато си на мястото, което те привлича. Тоbacco Garden Bar на ул. „Московска“ 6.