DISCOTHEQUE at YALTA CLUB

DISCOTHEQUE at YALTA CLUB

DISCOTHEQUE at YALTA CLUB4, February, 2012

На 4 февруари /събота/, от 22.00 ч., основната зала на столичният YALTA CLUB (Main Room) ще се превърне в сцена на цветна и екстравагантна диско вечер. Четирима DJ ще се погрижат за настроението на гостите – Sono Di Vayo, Vladislav Rashkov, toKKah & Viedo. Атрактивните изпълнения на тромпетиста Тодор Бакърджиев, професионализмът на light designer Емил Георгиев, както и допълнителните специални ефекти са само част от изненадите, които е подготвил екипът на CODE: “DISCOTHEQUE”, за да поздрави YALTA CLUB по случай неговия 21-ви рожден ден.
Специална изненада за гостите ще бъде ефирното изпълнение на балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди – Кристина Чочанова, която заедно с останалите „феи”, „цветните” момичетата на ролкови кънки и аниматорите, ще пресъздадат един пъстър свят, изпълнен с мечти и забавление.
Малката зала (Yalta Junior) ще бъде преобразена в стая за отдих с подходяща музика, в която гостите на YALTA CLUB ще могат да се отдадат на спокойствие и да изпият по питие.

От своето създаване, в рамките на две години, лейбълът CODE: набира скорост и успя да развие ралични концепции за атрактивни и успешни тематични партита. През изминалата 2011 г., лейбълът CODE: завладя на два пъти сцената на YALTA CLUB с едни най-успешните си концепции – „STUDIO 54″.

Вход: 15 лв., свободен за дамите до 00.00 ч.