FASHION DRUGS 2 at CLUB TIFFANY

FASHION DRUGS 2 at CLUB TIFFANY

FASHION DRUGS 2 at CLUB TIFFANY20, April, 2013

Специално за дамите, фенове на клубната музика, лейбълът code организира второ издание на събитието Fashion Dugs на 20 април 2013 /събота/. Мястото отново е клуб Тифани. Акцентът е поставен върху перфектната физическа форма и актуалните тенденции в клубната визия.
Гостите на code ще получат персонални консултации за оформяне на перфекта фигура с фитнес упражнения и забавни тренировки. Сезонът на активната промяна ще е в пълна сила. Дамите ще имат възможност да изпробват върху себе си актуалните тенденции за ярки, свежи цветове в грима, разнообразни прически и модни тоалети.
Атмосферата е изцяло пролетна и свежа. Професионалните съвети за перфектна форма, модерна визия и очарователно самочувстие са подготвени. Заведението е преобразено с ефирни пролетни цветя от Positive Creations, а нюансите на сезона ще се разпръснат благодарение на специалистите на тема женска красота и стил.
Стартът на Fashion Drugs е от 19.30 ч., като своебразната подготова за блестяща клубна вечер, съвсем естествено ще прелее в стилно парти. За да продължи тя в танци и забавление ще се погрижат Stefan Popov и Dony.