NEXT LEVEL at CULTURE BEAT

NEXT LEVEL at CULTURE BEAT

NEXT LEVEL at CULTURE BEAT

3, November, 2012

Парти лейбълът CODE: открива сезон 2012-2013 на 3 ноември /събота/, от 23.00 ч., в столичния клуб Culture Beat. Стартът обещава да е истински вълнуващ, защото българският лейбъл ще представи новото си лого като отново залага на модерна визия и арт-изпълнение.
NEXT LEVEL CODE: отразява новите проекти и идеи за предстоящия сезон.
Още на първото събитие на пулта ще се появи нов изпълнител за лейбъла – диджей Atanas. Той пристига от САЩ, след като 3 години е бил резидент на Lima DC. В разпалването на музикалното настроение ще се включи и резидентът на CODE: Sono Di Vayo.

Със своето 30-то юбилейно събитие, поредицата тематични партита ще открехне завесата за свежите предизвикателства и идеи, които екипът е заложил в плановете си. Обещанието е с всяко следващо събитие, на „CODE: сцената” да бъдат представяни елементи от израстването на лейбъла.
Какво ще представи първият епизод NEXT LEVEL CODE:? Свежите идеи на лейбъла започват с концепцията за мултимедийна визия, с представяне на новото лого посредством 3D мапингинсталация. Тя ще бъде създадена от експертите на Regneva Design, които „разказаха” части от българската история с вълнуващо 3D шоу във Велико Търново и в Несебър. „Стремежът ми винаги е бил да предлагаме актуални и въздействащи елементи на публиката. Няма как да постигнем мащабите на пълното 3D шоу, но искаме да представим новото ни лого стилно и ефектно.”, споделя Цветелин Иванов PJ, създателят на CODE:.
Партито на 3 ноември (събота) в Culture Beat ще бъде вълнуващо и благодарение на изненадите, които очакват всички присъстващи. На входа всеки ще получи скреч-карта от Ice-Watch, с която ще опита късмета си за цветна награда. Професионалистите от Inglot Cosmetics ще провокират сетивата на дамите за стил и цвят.