NUIT TALE at TOBACCO GARDEN BAR

NUIT TALE at TOBACCO GARDEN BAR

NUIT TALE at TOBACCO GARDEN BAR

11, February, 2015

В зимната градина на Царския дворец, в самото сърце на столицата, предстои нова поредица култови лейбъл-партита на CODE съвместно с домакините на събитието “Tobacco Garden Bar”. Tobacco и CODE ще представят своята иновативна амбиция за едно перфектно клубно изпълнение, което да разнообрази делничната вечер и да наложи сряда като свеж полъх в клубния живот на София.
Точно в средата на седмицата, столичани могат да се пренесат в свеж оазис от звуци, естетика и неповторимата ар-деко атмосфера на “Tobacco garden bar” със стил, добро настроение и селектираната от CODE музика и изпълнители. Името е “NUIT TALE” (Нощна приказка), а денят е сряда.
Саундът на първото от събитията ще бъде поднесен от Цветелина Маринова и Светослав Владимиров от EXPOSE. Дуетът е известен от формата „Гласът на България “. Талантът на двамата действително не остава незабелязан и те са поканени да участват в мащабния проект “Булевард” – синтез между музика, танц и високо майсторство в цирковото изкуство.
Групата работи върху предстоящият си сингъл, вдъхновен от един от най-ярките любовни филми, които светът е виждал – „Опасни връзки”. Дуетът ще си партнира с DJ EMO.
Организаторите и партньорите на Nuit Tale салон Ile de Jardin са подготвили и специални изненади за гостите на събитието.
Tobacco и CODE гарантират за пореден път една вечер за истинските ценители на клубния столичен живот.
Събитието ще се проведе с любезната подкрепата на Remy Martin.
Кодът на събитието е “Nuit Tale”
Датата – 11.02.2015, часът 21:30.
Мястото – “Tobacco garden bar”, София ул. Московска 6А.
Организатор – CODE
вход свободен, местата са ограничени!