PRISM at CULTURE BEAT CLUB

PRISM at CULTURE BEAT CLUB

PRISM at CULTURE BEAT CLUB19, JULY, 2015

Главни герои на клубната фиеста Prism са диджеите Burlak и MvM, които ще пускат своя авторска музика и ремикси на световни хитове с акцент върху дийп хаус звученето, но демонстрирайки личен стил и оригинален подход към най-горещото от международната денс сцена.
Радослав Бурлаков, по-известен като DJ Burlak (a.k.a. That Feeling), влиза в голямата игра като нашега през 2005, експериментирайки с микс от ню соул, джаз, фънк, диско и ар-ен-би и изграждайки собствения си саунд, определен от него като класически и дийп хаус. Натрупал сериозен опит от многобройни участия, артистът форсира собственото радиошоу Мusic Horizons в националния ефир (www.vibesradio.org). Работил и ремиксирал за някои от най-популярните вокалисти, сред които Преслава Пейчева, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Кристина Нова. Продукцията на DJ Burlak излиза в каталога на утвърдените лейбъли Soulful Evolution, Oldtown Recordings, Conkrete Digital Music и Monte Music.

Диджей, продуцент и ремиксатор, MvM е на сцената от 4 години. Резидент на клуб Marrakesh към днешна дата. В енергичните му сетове звучат основно дийп и тек хаус и ню диско, но често миксирани със стилове от модерия клубен саунд като цяло. В изявите си експериментира на живо с акапели и лайв инструменти. Парчетата му “Is This The Way” и “Promises Of Love” са сред предпочитаните от феновете на CDeep. “I Miss You”, последният трак на 23-годишния артист в колаборация с Olsten, излезе в каталога на LCD Records миналия месец и се утвърждава като най-големия му хит до момента.
CDeep е най-големият български канал за електронна музика, а в семейството му са някои от най-популярните български диджеи, продуценти и ремиксатори.
http://www.youtube.com/cdeepmusicoriginal
Първото за сезона градинско парти в Culture Beat Club се осъществява с подкрепата на Next TV.