SPRING THE DANCEFLOOR at TIFFANY

SPRING THE DANCEFLOOR at TIFFANY

SPRING THE DANCEFLOOR at TIFFANY


22, March, 2013

Популярният български лейбъл Code ще отбележи първа пролет с новия музикален проект на Val Helix и Anatolkin.
Събитието е от 21.00 ч. на 22 март, петък.
Атмосферата на партито е гарантирано свежа и непринудена. Ще намерите клуб “Тифани” изцяло преобразен в цветовете на пролетта от с декори от Positive Creations.
Специален поздрав за публиката ще е първият съвместен проект на певицата Валентина Александрова (Val Helix) и Анатоли Петров (Anatolkin; Dirty Bra), подкрепени от Stefan Popov.
Валентина Александрова трупа богат професионален опит у нас и в чужбина. Участва в популярен музикален формат, работи с различни групи и музиканти, пише песни. Най-новото в професионален план е именно развитието на Val Helix в областта на хаус музиката.
Anatolkin открива страстта си към електронната музика на 13 години, вдъхновен от артисти като Orbital, Pascal F.e.o.s., Sven Vath, Marusha и мн. др.
Импровизациите стартират в тесен приятелски кръг, като постепенно прерастват в клубни изяви. Своя стил определя като микс между Funky House, Deep house, Tech House, House и още нещо. Както при всеки талантлив артист, така и при Anatolkin не закъсняват авторските парчета под псевдонима Dirty Bra.
Val Helix и Anatolkin ще представят за първи път пред публика няколко парчета на живо и обещават да увлекат гостите в танци до зори, с което Code отново провокира пробуждането на сетивата на любимата си публика.