Това действие е забранено за този уебсайт.
logo

Маркетинг

ДОСТИГНИ ВЪРХОВЕТЕ

Открий ново измерение в маркетинга

"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го създадеш."

Питър Дракър изрича тези думи в средата на 20ти век. Днес те продължават да звучат така актуално. Маркетингът винаги е бил и ще бъде професия на бъдещето. Защото в неговата основа не стои теоритичното задоволяване на потребности. Стои създаването на добавена стойност.

Ние знаeм как да придадем добавена стойност на Вашия бранд, на Вашия продукт или услуга. Проучваме, анализираме и откриваме. Откриваме възможности, които реализираме заедно с Вас и които позволяват на нашите клиенти да създават бъдещето.

Как се случва това?

Работим мултиканално. Нашите специалисти познават всеки аспект от различните дигитални канали и ще комбинират опита и креативността си, за да извлечете максимума от своето присъствие там.

В КАКВО СМЕ ДОБРИ

БРАНДИНГ

Имате бизнес идея и искате да създадете собствен бранд? Или пък вече имате бранд, но искате да подобрите визуалното му представяне и комуникационната стратегия? Нужен Ви е конкретен аспект от бранд представянето - уебсайт, печатни материали, идентичност?

Ние сме готови да Ви съдействаме с всеки един аспект, свързан с Вашия най-голям актив - БРАНДА! Работим със специалисти, сертифицирани в изготвянето на дизайн от гледна точка на потребителското преживяване UX и потребителския интерфейс IU.  Вашия уебсайт ще бъде изготвен по всички съвременни WEB стандарти. Ценовите ни предложения са гъвкави и зависят изцяло от Вашия проект и гарантираме, че ще Ви предложим само това, от което имате нужда, без да е необходимо да заплащате излишни разходи.

Нашият SEO екип ще Ви помогне да оптимизирате позиционирането си в търсачките, което в комбинация с активно дигитално присъствие винаги води до нови и потенциални клиенти.

Дизайнерите ни имат опит в изработката на стотици печатни материали и билборди. Колаборираме си с едни от най-добрите печатници в страната, благодарение на което можем да Ви предоставим широк спектър от рекламни продукти.

Що се касае до брандинг стратегия, ще Ви съдействаме във всеки един аспект от нейното създаване и последващо изпълнение.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

В днешната маркетингова реалност потребителите са атакувани от рекламни послания почти навсякъде. Освен до "рекламна слепота", това води и до значително увеличаване на времето за вземане на решение от тяхна страна. Информацията е буквално навсякъде, а това означава, че и Вашият бранд трябва да разчита на мултиканално присъствие. Според спецификите на всеки бизнес и мултиканалното присъствие е различно. Дали ще изберете активно да бъдете в Instagram за сметка на другите мрежи, или ще разчитате на добрата стара комбинация от Facebook и Google Ads - това е въпрос на проучване, концепция и опознаване на клиентите.

Ние предлагаме на нашите клиенти професионално управление на присъствието във всички ТОП социални медии - Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter, както и набиращите популярност с чат ботовете Viber и Messenger. Имаме огромен опит в управлението на стотици рекламни кампании за световно известни брандове във Facebook, Instagram и рекламната мрежа на Google. Развиваме дигитални стратегии както за малки бизнеси в сферата на услугите и онлайн магазини, така и за финтех, маркетингови и B2B компании, за които по традиция присъствието в социалните мрежи е сериозно предизвикателство.

Коя е Вашата печеливша мултиканална комбинация - нека заедно разберем!

СЪБИТИЯ

Фирмено парти, музикално събитие, BTL - от каквото и да имате нужда, нашият екип може да го реализира. CODE има 9 годишно успешно присъствие на клубният живот на София. Специализирахме сме в разработката на тематични имиджови концепции и партита. Екипът ни има богат опит в кампании с големи и по-малки бюджети, с гъвкава и ефективна вътрешна структура, която позволява адекватна реакция в максимално кратки срокове. Предлагаме и пълно имиджово обслужване - от маркетингова стратегия, криейтив идеи, дизайн, пост продукция, PR.

Какво можем да Ви предложим?

  • Да създадем иновативна event концепция за Вашия бранд.
  • Да подберем атрактивните артисти за представянето.
  • Да дадем живот и автентичност в представянето на Вашия продукт.
  • Да създадем трайни емоции в крайния потребител.
  • Да създадем събитие и цялостна кампания, с които да се гордеете.
  • Да използваме пълния потенциал на всички дигитални и офлайн маркетингови канали за комуникация.
  • Разкажете ни за своя бизнес и посочете услугата, от която се нуждаете.

    ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

YOUR NAME *

YOUR Email *

YOUR MESSAGE